FESTIJN.NL GEMAK VOOR ELK EVENEMENT

Logo-Festijn-nl.png

Festijn.nl is een jong bedrijf dat hulp biedt bij de faciliteiten van events voor bedrijven en particulieren. Door het in 3 stappen zelf samenstellen van alle basics voor een event op locatie, nemen wij de zorg voor de faciliteiten uit handen van op- tot afbouw. Om te komen tot een geslaagd evenement werkt Festijn.nl samen met leveranciers met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

VISIE EN KERNWAARDEN

Het doel van Festijn.nl is een feest, partij of ander event organiseren voor iedereen makkelijker maken! Het bestaan is voortgekomen uit de overtuiging dat, middels voorop gezette samenwerkingen en vooraf bedachte concepten, in enkele stappen alle faciliteiten voor een event kunnen worden samengesteld. Omdat elk evenement anders is kan er door keuze in stijlen, budget en opties naar elke wens en behoefte worden ingericht.

Festijn.nl staat voor persoonlijke service, betrouwbaarheid en transparantie. Wij streven naar een eerlijke bedrijfsvoering in prijs en communicatie, geven passend advies gebaseerd op de situatie en hebben een reële prijs-kwaliteit verhouding. 

ACHTER FESTIJN.NL

Door opleiding en eerdere werkervaringen heeft Festijn.nl met Leander Lignac als eigenaar de nodige kennis in de evenementenbranche. Met jarenlange ervaring in tentenverhuur is hij met recht een expert te noemen op dit gebied. Door allerhande freelance opdrachten rondom evenementen weet Leander precies wat erbij komt kijken om een evenement succesvol te faciliteren en ondersteunen. Met zijn organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel heeft hij een zeer professionele werkwijze en telt elk detail. 

Evenementenbureau-Eigenaar.jpg
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
NEEM CONTACT MET MIJ OP VIA:
Festijn-nl - All-in evenementen